Skip to content

Atenţie, se premiază gunoaiele!

2010 March 31
by Anamaria

Ai citit foarte bine. În perioada 29 martie – 29 aprilie echipa “Let’s Do It, Romania!” organizeazã luna gunoaielor.

Debutul: un concurs de fotografie.

În fiecare zi, pe blog vom publica în colţul din dreapta “poza zilei”. Fii pe fazã, mâine poate fi chiar a ta!

Tema concursului este gunoiul în arealele naturale – adică nu cel pe care sunt sigură că îl observi zi de zi inclusiv în grădina blocului tău sau de care te-ai împiedicat pe cel mai mare bulevard al oraşului, ci acela de care nu ai loc de obicei când vrei să ieşi la iarbă verde sau care îţi strică frumuseţe de fotografie când vrei să surprinzi liniştea lacului.

Care este miza? Concursul va fi jurizat de cãtre Alex Gâlmeanu, care va desemna pe data de 6 mai cea mai bunã fotografie, iar Ioana şi Alina îi vor face câştigãtorului un portret unic, din materiale reciclate, ca sa aibã ce arãta musafirilor care-i trec pragul. 🙂

Nu uita: vezi gunoiul, ii faci pozã şi o trimiţi pe mail la adresa oana.bratila@letsdoitromania.ro specificând locul în care ai surprins mormanul, data aproximativă (luna şi anul pe cât posibil) şi, desigur, numele tău. Sperăm sincer să primim fotografii peste fotografii şi să nu ne ajungă 30 de zile pentru toate. Orişicum, chiar dacă fotografia ta nu apare în dreapta sus ca fiind “poza zilei”, ea rãmâne în concurs pentru marele premiu şi va fi supusă atenţiei lui Alex Gâlmeanu.

Provocarea este aceea ca prin aceste fotografii să reuşim să inducem sentimente negative care să conducă la o dorinţă de schimbare. Sunt încă mulţi cei care nu conştientizează necesitatea campaniei “Let’s Do It, Romania!” sau nu sunt dispuşi să participe în cadrul ei. Fie că este vorba de dezgust, revoltă, tristeţe, furie sau dispreţ, important este să aibă un impact şi cel care o priveşte să nu rămână indiferent.

Sursa: http://blog.letsdoitromania.ro/concursuri/atentie-se-premiaza-gunoaiele/

Leave a Reply

Note: You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS