Skip to content

Ce zici, Anamaria?

2010 January 17
by Anamaria

Iesim la o cafea? Sau cam asa s-ar rezuma leapsa (prima de altfel, de pe acest blog :D) pe care mi-a propus-o Phoebs si pe care ma grabesc sa o execut in cele ce urmeaza.

3 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre mine inainte sa ma inviti la o cafea? Hmmm…

Pai, in primul rand, nu ma inviti la cafea, nu imi place cafeaua, nu gasesc nimic placut in a o consuma, deci mai bine ma inviti la un ceai, caci nici alternativele espresso, cappucino sau ciocolata calda nu ma incanta. La ceai insa, (mai ales un ceai bun) sunt dispusa sa stau si sa povestesc despre toate lucrurile care ma pasioneaza si imi fac viata mai frumoasa si aici as include volei (am jucat ani buni si va ramane o mare dragoste, orice si oricum ar fi), muzica (un subiect vast, care de multe ori, ii apropie pe oameni), moda, carti, ecologie (desi acest subiect genereaza controverse aprige).

Un al doilea lucru pe care cineva ar trebui sa il stie despre mine (desi sus am enumerat destul de multe) este ca imi place sa ma aflu printre oameni, lucru pe care nu l-as fi spus acum cativa ani in ruptul capului, insa, studiind sociologia, acum comunicarea, punandu-le in practica in viata de zi cu zi si depasind nivelul teoriilor de multe ori plictisitoare, a ajuns sa fie o placere sa fii inconjurat de oameni. Am trecut astfel de la frica de a ma deschide si a vorbi cu ei la o adevarata bucurie de a-i avea in preajma. Cu alte cuvinte, socializarea directa, in detrimentul celei virtuale imi sunt mai mult decat pe plac si necesare (situatia ideala fiind ca socializarea sa fie una de calitate si nu de umplutura).

Un al treilea lucru pe care ar trebui sa il stii despre mine este ca atunci cand imi place un proiect, o cauza, un om, ma implic mult si activ, participand, ajutand, incercand sa ma apropii, sa cunosc, sa explorez, tocmai pentru ca am incredere in potentialul pe care il are, dar si in tot ceea ce este benefic pentru mine, dezvoltarea mea si nevoile mele.

Gata, cred ca sunt de ajuns lucrurile prezentate aici! Mi-a luat ceva sa fac o selectie “la sange” si astfel, cred ca am sintetizat principalele mele preocupari! Este necesara din cand in cand o astfel de evaluare!

Dau mai departe aceasta leapsa Simonei, Mariei, lui Solo, Ionoukai si lui Marius (Beri).

P.S. 1  Este minunat cum un om iti poate transmite atatea doar asa. M-a incarcat de atatea sentimente inaltatoare si ganduri senine, incat parca totul in jurul meu arata altfel acum!

P.S. 2 Pentru ca au tot aparut controverse despre cine este el, cel care sta mereu langa mine si imi suporta toanele etc, m-am gandit ca nu este cazul sa mai prelungesc atata suspansul (in cazul unora). Este noua mea achizitie! Nu, nu vorbesc asa cand vine vorba de oameni, vreun nou iubit sau amic (a), ci despre el…..pedometrul meu :). Simteam nevoia unui motivator care sa ma faca sa merg mai mult pe jos daca de sport in urmatoarea perioada nu se prea poate pune problema. Asa ca peste tot pe unde ma vedeti, el este cu mine. El e Pe(dome)ter :P.

5 Responses Post a comment
 1. nea tigaie permalink
  January 17, 2010

  ceai cu rom,whisky,tequila nu?te stiu eu pe tine! 😀
  oricum imi esti datoare cu un “ceai”,dar ti-l imbunatatesc eu,asa gol nu e bun.

  si apropo,cum merge cu pedometrul?te satisface? 😀

  • January 17, 2010

   Cine nu ma cunoaste aproape te-ar crede ca obisnuiesc sa consum alcool [-x Urat din partea ta, reclama negativa! Stiu, iti sunt datoare cu un ceai, e cam greu sa fiu mondena cand ajung in Braila si sa ies mai des in oras :).
   Pedometrul este unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au intamplat si ma bucur ca am avut inspiratia sa il cumpar 😛

 2. Kadar permalink
  January 17, 2010

  Cine-i “nea caisa ” asta?Ce intrebare te satisface?Saracu….:)))

  • January 17, 2010

   Un foarte bun prieten din Braila, am copilarit impreuna, de-asta isi si permite astfel de glume.

Trackbacks & Pingbacks

 1. Hey hey! « Maria-Roxana's Blog

Leave a Reply

Note: You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS