Skip to content

De ce Lecturi Urbane?

2010 April 1
by Anamaria

Daca pana acum ratam cu succes multe din editiile Lecturi Urbane din lipsa de timp, chef, ocupata fiind cu multe “nimicuri importante”, am hotarat acum ceva vreme sa particip si la alte actiuni si proiecte pe langa cele deja in care sunt foaarte implicata. Nu deeply pe parte de organizare, ci simplu participant. Si pentru ca nu puteam sa raman indiferenta la bucuria si dragul cu care colegii mei din Let’s Do It, Romania  lucreaza pentru ca Lecturile Urbane sa ajunga tot mai aproape de sufletele noastre ale tuturor, dar si pentru ca acest proiect a inceput sa imi fie drag, iata-ma deci, participand cu toata deschiderea si entuziasmul la editia de marti a Lecturilor Urbane, ultima in care Orasul a citit la metrou.

Se pare ca le-a placut si altora ideea, virusul s-a transmis :), iar Cluj, Brasov si Targu Mures au preluat aceasta idee si au destui simpatizanti.

De ce imi place atat de mult si am devenit addicted 😀 ? E simplu: e prilejul cu care descopar ca se mai intampla si altfel de lucruri, transformate in realitate de oameni care cred in oameni si in puterea lor de a vrea mai mult de la ei si de la cei din jur. In plus, eu fiind obisnuita cu proiecte de mediu, simt nevoia si de altceva, Lecturi Urbane  fiind forma prin care ideea de voluntariat arata altfel. Dar la fel de frumos. Cunosc, observ (cu ochiul curios al sociologului 🙂 oameni care imi plac, ma inspira si de la care incerc sa fur doze de energie, de idei, de resurse.

Nu as avea cum sa nu imi placa, atunci cand toate arata asa:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3sd0cQ8gZcs&feature=player_embedded]

2 Responses Post a comment
  1. April 1, 2010

    Felicitari organizatorilor acestui eveniment! Ma bucur sa vad ca exista oameni carora sa le pese de astfel de lucruri.

    • April 2, 2010

      Perfect de acord! Iar eu ma bucur ca pot sa particip la asemenea evenimente 🙂

Leave a Reply

Note: You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS