Skip to content

Dupa MAREA REDOZARE

2009 August 16
by Anamaria

Ziua de ieri a fost un succes pentru aceasta campanie, intrucat la finele celor 3 ore, au fost colectate 5108 doze si am avut si 5 castigatori a unor lazi frigorifice si un castigator al unui sistem de navigatie. Pentru noi, voluntarii, nu a fost prea mult de munca, intrucat “colectionarii nostri” au fost in mare majoritate constiinciosi si au adus dozele deja compactate,  (un domn a adus 1500 de doze !!!), in schimb, am numarat destul de multe doze, incat imi era teama sa nu fac asta si in somn :).

Entuziasmul si buna dispozitie pe care le-am aratat cu totii i-au facut pe unii plimbareti sa se apuce ad-hoc de adunat doze doar pentru a se inscrie in concurs, pe alti tineri sa doreasca sa devina voluntari EcoAssist ca noi, iar pe altii sa ne felicite pentru initiativa si sa isi ia angajamentul ca vor participa la viitoarea MARE REDOZARE.

Un important punct de atractie au fost si operele de arta create din doze de aluminiu de un artist din Brasov (din pacate, nu stiu cum il cheama, promit sa revin cu detalii de indata ce alung necunoscuta 😛 ): de la Masa tacerii, Coloana infinitului ale lui Brancusi, la calareti, soldatei, carute, motociclete. O valorificare inedita si spectaculoasa a unor obiecte pe care cei mai multi dintre noi le aruncam imediat dupa utilizare.

Nici ieri nu mi-am luat aparatul foto 🙁 . Sper sa revin curand si cu imagini de la eveniment!

doze_de_aluminiu2

Sursa: www.viatadupacolectare.ro

P.S. Astazi este ziua Madonnei! Mai sunt doar 10 zile pana la concert! Pana atunci, mai e putin si ma antrenez cu muzica ei, dar si pregatindu-mi outfit-ul 😀 .

X-static process!

Leave a Reply

Note: You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS