Skip to content

Echipa “Let`s Do It, Romania!” recrutează! Se caută coordonatori locali pentru 21 de judeţe!

2010 April 20
by Anamaria

Echipa Let’s Do It, Romania” te provoacă din nou! Fii unul de-al nostru! Alătură-te echipei şi ajută-ţi judeţul să contribuie la realizarea celui mai mare proiect de voluntariat din România! Arată-ne de ce este în stare judeţul tău!

Pentru o parte din judeţe au fost deja desemnaţi coordonatori locali, datorită numărului mare de voluntari înscrişi. În aceste judeţe au început deja activităţi la nivel local. Judeţele fruntaşe sunt Cluj şi Timiş, dar şi municipiul Bucureşti. Lista completă cu topul judeţelor este disponibilă aici.

Sarcinile unui coordonator de judeţ includ monitorizarea echipelor locale, elaborarea procedurilor de lucru şi a documentelor standard, iniţierea parteneriatelor şi mentinerea contactului cu echipa centrală de conducere. În acest moment, judeţele în care este foarte importantă înscrierea voluntarilor, pentru aceste pozitii, într-un numar mai mare, sunt: Argeş, Bistriţa Năsăud, Brăila, Botoşani, Buzău, Călăraşi, Dâmboviţa, Galaţi, Giurgiu, Harghita, Ialomiţa, Maramureş, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Suceava, Tulcea, Teleorman, Vâlcea, Vrancea şi Vaslui.

Toţi cei care doresc să se implice în proiect în acest mod sunt rugaţi să se înscrie pe site-ul dedicat, www.letsdoitromania.ro, completând formularul disponibil la secţiunea Implică-te.

Termenul limită pentru înscrieri este  15 mai 2010.

“Let`s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare socială din România care îşi propune să cureţe deşeurile din toată ţara, din arealele naturale (zonele din afara oraşelor), într-o singură zi: 25 septembrie. Ajută-ne să punem la cale cea mai mare acţiune de voluntariat din România! Putem stabili un nou record – România este cea mai mare ţară din Europa care organizează acest proiect!

6 Responses Post a comment
 1. April 20, 2010

  Ma enerveaza mass-media !!!

 2. April 20, 2010

  Daca vreau si eu sa ma inscriu, cum voi putea ajunge in locurile in care se va face colectarea deseurilor? Adica transportul este asigurat de voi, sau se descurca fiecare cum poate? Multumesc anticipat!

  • April 21, 2010

   Presupun ca va referiti la inscrierea pentru ziua de curatenie- 25 septembrie! In momentul in care vom avea listele finale cu voluntari dar si deseurile cartate din fiecare zona, vom sti numarul de voluntari ce trebuie alocati pentru fiecare zona si in ziua respectiva, fiecare in functie de disponibilitate, isi va folosi autoturismele proprii sau, daca vom beneficia de sprijinul autoritatilor locale sau unor companii de transport, poate vom avea transportul facilitat. Aceasta este doar o solutie la care ne gandim si nu este stabilita, intrucat trebuie sa vedem exact cine si cum ne poate ajuta.
   Va asteptam alaturi de noi! Inscrieti-va pe site! 🙂

 3. April 29, 2010

  De ce ma enerveaza mass-media? ca nu coopereaza inpanamea.ro

  • April 29, 2010

   Coopereaza si sunt sigura ca va fi tot mai bine! Si stiu ce spun 🙂

Leave a Reply

Note: You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS