Skip to content

Fata galbena care rade

2009 October 19
by Anamaria

Este un scurt-metraj care zugraveste Romania domestica, nealiniata la tehnologic, la inovatie decat prin upgradare, achizitii de obiecte si mai putin prin acumulare de informatii. Este o lume naiva, incapabila sa perceapa la nivel mental forta dezvoltarii, oameni care pusi in fata acestei realitati, sunt uluiti de tot ce li se intampla. Nu mi-am putut stapani un zambet bland, senin privind acest filmulet, caci nu simti ca ii poti acuza pe acesti oameni de nestiinta si nepricepere, nu poti recurge la jigniri in fata unor trairi atat de sincere, de spontane, de firesti.

Sper sa va faca si voua placere sa urmariti Romania de langa voi!

2 Responses Post a comment
 1. fox permalink
  October 20, 2009

  tocmai m-am uitat la filmulet. si zambetul de pe buze mi s-a amestecat cu lacrimi. serios mi-au dat lacrimile. nu-sh de ce, cred ca de la raceala sunt un pic mai sensibila acum;)). oricum fff simplu si fff de impact filmul:) lucruri simple care te impresioneaza. avem si asa ceva in Romania. curios, nu? putina lume stie de ele.
  cred k ai auzit stirea asta http://www.yodablog.info/2009/10/video-petruta-cecilia-kupper-cucerit.html

  • October 20, 2009

   Inteleg de ce ti-au dat lacrimile. Eu conjug inocenta lor senina, nealterata cu un sentiment de duiosie. Cand am vazut aceste personaje, am simtit nevoia parca sa tot mai existe oameni de genul lor, oameni neatinsi de gradul nostru de civilizatie, dar parca mai puri.
   Am aflat stirea, dar inca nu am apucat sa o ascult pe tipa cantand.
   P.S. Multumesc pentru fidelitate 😛

Leave a Reply

Note: You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS