Skip to content

Ia-ti cateva minute, hai, poti!

2009 September 26
by Anamaria

lsge_0001_0001_0_img0007Am vazut clipul acesta pentru prima oara acum cateva zile, la “indemnul” lansat de Dana pe blog-ul ei. Imaginile absolut dureroase de la inceputul clipului sau cel putin asa le-am perceput eu, “asezonate” cu versurile si linia melodica au avut ca rezultat …… Mi-am amintit ca sunt multi copii care sufera groaznic in lumea asta din varii motive: saracie, chinuri la care sunt supusi, boala, doar pentru ca s-au nascut in colturi uitate de lume, in care “civilizatia” in care traim le este refuzata, le este anulata. Nu mi-am putut stapani lacrimile. Si in acelasi timp, mi-am dat seama ca eu nu cred ca as putea sa merg acolo, asa cum fac diverse, multe personalitati de talie mondiala sa ii vad in acel mediu, din care stii ca nu ii poti scoate si ca prea mult si substantial nu se poate schimba. Stiu, nici sustragerea de la o situatie sociala reala nu ajuta, dar sufletul asta nu m-a ajutat niciodata sa fiu tare pentru mult timp.

De ce sa iti iei cateva minute?

1. sa iti faci timp sa te uiti la acest clip si nu pe fuga, priveste-l cu atentie, sunt doar 4 minute.

2. mai ia-ti apoi cateva minute sa te gandesti ca si in tara/ orasul in care traiesti sunt oameni care sufera si ca si in mana ta sta aceasta putere sa schimbi ceva, fie si pentru putin timp, sau poate doar pentru un om.

3. sau poate chiar langa tine, omul cel mai drag, prietenul cel mai bun sau colegul cu care ai impartit si bune si rele are nevoie de tine si esti poate prea ocupat sa il vezi. Ia-ti cateva minute, hai, poti!

Chiar, poti?!

 

P.S. Poza gasita intamplator aici That hurt!

outstreched_hand

Leave a Reply

Note: You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS