Uncategorized

Imprietenire in Let’s Do It, Romania@ Ocs

Dupa post-ul anterior, urma, in ordine fireasca partea a doua. Dar un tweet mi-a amintit ca am uitat de un alt eveniment dragut si important care si-a facut loc in ultima vreme in viata mea. In detrimentul unei excursii la Cluj alaturi de cativa prieteni. Astazi, Anca, a mea foarte creativa colega din echipa de comunicare Let’s Do It, Romania, a intrebat pe Twitter despre un team building reusit la care am participat. Si mi-am amintit ca, din cauza departarii mele de ciberspatiu, am uitat sa scriu de imprietenirea din Let’s Do It, Romania care a avut loc pe 12 decembrie la Orange concept store.

A fost o zi petrecuta alaturi de toti colegii mei din proiect cu care nu apuc sa ma intalnesc foarte des, intrucat fiecare echipa are ziua ei de reuniune, echipele sunt in plina formare si in continua crestere. De la bun inceput, mi-a placut spatiul. Orange concept store mi-a atras atentia de pe vremea in care mai apucam sa trag cu ochiul la tv care in mare masura, era pe MTV, unde se difuza TRL. Mereu plin de tineri, deborda de energie, de entuziasm, de spirit “cool”, de inovatie. Si am ajuns acolo: locul forfota de lume: la intrare, oamenii pasionati de noutatile in materie de telefoane, tehnologie, la etaj, voioasa echipa. Rasete, aplauze, multa miscare. Socializare si comunicare au fost termenii de baza ai zilei.

Mi-am descoperit colegii, pasiunile lor, am descoperit multe puncte comune, dar si multe aspecte care ne despart. Dar tocmai lucrurile astea ne tin impreuna, tot ce putem invata unii de la ceilalti, dar si obiectivul comun: Let’s Do It, Romania!

Colegele mele, Sandra si Elena din echipa japoneza 🙂 care au organizat “imprietenirea” ne-au implicat in diverse joculete interactive, ne-au exemplificat cum sa fim “friendly” in toate tipurile de comunicare pentru o colaborare eficienta si draguta. La sfarsitul zilei, am simtit ca putem depasi stadiul de simpli colegi si putem ajunge pana in septembrie la prietenii durabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *