Skip to content

In oglinda

2009 October 25
by Anamaria

l_92cb0377a78e4b55b0636a5dd7d5fbfd

Vineri seara, Alexandrina ne-a primit cu sufletul deschis in lumea ei, lume pe care ne-o ofera cu drag asa cum poate si stie mai bine: sunet, cuvant si culoare. O expozitie in care mi-am regasit imaginea in proiectarea mintii ei, mi-am desfatat simturile si mi-am revenit la noi ganduri si sentimente. Am avut inlauntru-mi caldura ei, puterea muzicii ei si a mesajului transmis, am vazut lacrimi in ochii celor prezenti la eveniment, am avut multi prieteni aproape.

E tipul acela de moment care isi poate pune amprenta asupra vietii tale daca stii ce si cat sa iei din el sau care te determina sa iti reorientezi valorile, chiar daca pana atunci ai crezut cu obstinatie in altceva. Imi doresc un concert mare cu Alexandrina, pentru a putea sa ma bucur asa cum trebuie, live de muzica ei care mi-a depasit asteptarile.

Avionul de aur

Sursa foto:  www.alexandrina.ro

4 Responses Post a comment
 1. fox permalink
  October 27, 2009

  hey! ma bucur din suflet ca ti-a placut!si sincer si eu as vrea sa ma bucur mai mult de muzica ei, cum iti spuneam, sa pot sa o savurez. citesc ceea ce ai scris mai sus si realizez ca ai punctat atat de bine si felul in care m-am simtit eu la concert la ea. pune atata suflet in ceea ce face incat te face pe tine sa te simti alt om. sper sa mai avem ocazia sa o vedem cantand si poate chiar impreuna la vreuna din cantari;)

 2. October 27, 2009

  Ea a promis un urmator concert la Casa Poporului sa incapem toti cei care venim la concertele ei :). Asa ca pregateste-te 😛 !

 3. October 28, 2009

  da’ tu scrii, nu te-ncurci.

  • October 28, 2009

   Cand mai am timp, mai fac si asta. Cat mai pot si imi mai iese :P.
   Am citit la tine, imi place stilul, pragmatic si la obiect.

Leave a Reply

Note: You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS