Uncategorized

In oglinda

l_92cb0377a78e4b55b0636a5dd7d5fbfd

Vineri seara, Alexandrina ne-a primit cu sufletul deschis in lumea ei, lume pe care ne-o ofera cu drag asa cum poate si stie mai bine: sunet, cuvant si culoare. O expozitie in care mi-am regasit imaginea in proiectarea mintii ei, mi-am desfatat simturile si mi-am revenit la noi ganduri si sentimente. Am avut inlauntru-mi caldura ei, puterea muzicii ei si a mesajului transmis, am vazut lacrimi in ochii celor prezenti la eveniment, am avut multi prieteni aproape.

E tipul acela de moment care isi poate pune amprenta asupra vietii tale daca stii ce si cat sa iei din el sau care te determina sa iti reorientezi valorile, chiar daca pana atunci ai crezut cu obstinatie in altceva. Imi doresc un concert mare cu Alexandrina, pentru a putea sa ma bucur asa cum trebuie, live de muzica ei care mi-a depasit asteptarile.

Avionul de aur

Sursa foto:  www.alexandrina.ro

4 thoughts on “In oglinda

  1. hey! ma bucur din suflet ca ti-a placut!si sincer si eu as vrea sa ma bucur mai mult de muzica ei, cum iti spuneam, sa pot sa o savurez. citesc ceea ce ai scris mai sus si realizez ca ai punctat atat de bine si felul in care m-am simtit eu la concert la ea. pune atata suflet in ceea ce face incat te face pe tine sa te simti alt om. sper sa mai avem ocazia sa o vedem cantand si poate chiar impreuna la vreuna din cantari;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *