Skip to content

Lecturi Urbane- editia 4

2009 December 15
by Anamaria

 

Lecturi Urbane, ultima ediţie pe 2009!

 

Te invităm la a patra ediţie Lecturi Urbane marţi, 15 decembrie, de la ora 19:00! Întâlnirea e pe peronul staţiei Unirea 1, iar traseul va fi Unirea 1 – Dristor. Avem peste 350 de cărţi de oferit călătorilor şi aşteptăm 200 de voluntari care să citească alături de noi.

Cărţile vor fi dăruite călătorilor care se arată interesaţi de faptul că se citeşte în jurul lor, cu rugămintea ca după ce termină de citit cartea să o ofere mai departe unui alt călător cu metroul.

Fiindcă e ultima ediţie Lecturi Urbane pe 2009, evenimentul va fi urmat de un After Reading Party, la Mătăsari nr.17 de la ora 21, unde sunt invitaţi toţi cei care au sprijinit iniţiativa, de la voluntari până la cei care au donat cărţi.

Mai multe detalii puteţi afla pe orasulciteste.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului.
Susţinători: Metrorex, Jurnalul Naţional, Cotidianul, British Council

Campania “Lecturi Urbane” are drept obiectiv principal încurajarea lecturii în transportul în comun şi cultivarea interesului pentru carţi în rândul bucureştenilor. Un alt scop al evenimentelor organizate sub sigla Lecturi Urbane este înfiinţarea unei biblioteci “underground”, asa cum există deja în multe alte ţări. Campania este iniţiată de voluntarii Civika.ro şi are loc o dată la două săptămâni.

Civika.ro este o platformă de initiativă socială independentă care reuneşte persoanele dispuse să doneze câteva ore pe lună proiectelor care urmăresc o schimbare în plan social. Activiştii Civika.ro iniţiază şi derulează proiecte în domenii ca Dezvoltare Urbană, Dezvoltare Rurală, Educaţie, Cultură şi Artă, Comunitate, Ecologie aplicată sau Sănătate.

 

Contact:

Adrian Ciubotaru

adrian.ciubotaru@gmail.com

0726 171 172

Leave a Reply

Note: You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS