Skip to content

One love, one music – One Love Festival

2009 September 7
by Anamaria

Weekend-ul care a trecut a fost cu adevarat deosebit si nu regret niciun moment petrecut alaturi de EcoAssisti in Parcul Natural Comana. Prilejul: One Love Festival.

Poate multi nu ati auzit de acest eveniment, dar, daca vor mai avea loc si alte editii, va sfatuiesc la modul cel mai calduros si cordial sa participati. In zilele de 4,5,6 septembrie, urechile mi-au fost mangaiate in mod constant de ritmuri chill, mintea mi-a zburat departe, prin Jamaica, dansand pe reggae, iar pentru un strop de energie si de vigoare, drum’n’base-ul era solutia.

Pana acum nu am mai fost la niciun alt eveniment de gen, insa participarea a fost de bun augur: multi oameni de calitate, pasnici, (auto) plasati departe de lumea kitsch-ului, a manelelor si a unui comportament ce sfideaza bunul-simt.

M-am simtit pe un alt taram pentru cateva zile: un spatiu feeric, exact in inima naturii, Parcul Natural Comana este un loc de vis, cu o liniste binevenita, ce se impunea, dupa niste zile crunte, interminabile, sufocante, apasatoare. Am avut de toate: “familia” EcoAssist, deja obisnuitele actiuni de ecologizare, soare, dar si ploaie torentiala, vietuire in conditii mai putin obisnuite pentru niste citadini (cortul a devenit casa noastra pentru cateva zile), muzica buna din belsug.

Intoarsa de la festival, redescopar muzica de odinioara (recunosc, prin intermediul blog-ului lui Cabral). Alexandrina Hristov nu este o voce care sa astampere nevoia publicului majoritar din Romania, si cu toate acestea, sunt convinsa ca cei care au auzit de ea, o apreciaza la justa ei valoare.

Pana acum, aceasta este de departe melodia care mi se pare cea mai frumoasa!

Numai tu!

Sursa fotografii: http://onelovefestival.wordpress.com/

img_3678

afis

2 Responses Post a comment
 1. fox permalink
  September 15, 2009

  imi imaginez acum cam cum fu la Comana!8-> imi pare rau ca nu am putut sa ajung. iar in ceea ce priveste melodia alexandrinei. f tare. imi place si mie ffff mult vocea ei, insa nu stiam decat o piesa pe care o canta si anume “Fata merge pe jos”. dar vocea e cva unic. f misto;)

  • September 15, 2009

   La Comana chiar a iesit marfa, pacat de ploaia din ultima noapte care ne-au udat planurile de distractie, dar ne-a si impiedicat sa ecologizam pana la capat!
   Iti mai recomand cel putin doua care pe mine ma innebunesc : “printre flori” si “noi doi”. Sunt niste melodii incredibile, ea este minunata si sper sa aiba concerte prin Bucuresti sa ma pot bucura live de muzica ei.

Leave a Reply

Note: You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS