Skip to content

Ora Pamantului in Parcul Cismigiu

2010 March 26
by Anamaria

UPDATE: Cam asa au stat lucrurile de Ora Pamantului in Romania. Speechless!

Cat despre mine, intocmai ca anul trecut, am stins lumina si am iesit. Aseara am fost in Cismigiu alaturi de colegii din Let’s Do It, Romania si alaturi de cei de la civika.ro si de prietenii lor. Am povestit, am glumit, unii mai “vorbareti” au tinut si discursuri despre importanta fiecarui gest responsabil pe care alegem sa il facem si am continuat seara la un pahar de apa, ceai sau bere, dupa preferinte intr-un loc de vis :).

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hJwDPxKKdjg&feature=player_embedded]

Sugestia pentru publicarea acestui filmulet este de la Daniel. Multumesc!

Si acum legat de ce voi face de Ora Pamantului 😀 Am primit o invitatie pe care ne-au lansat-o cu entuziasm si voie buna tinerii ambitiosi si pusi pe fapte care organizeaza de ceva vreme Lecturile Urbane, proiectul care capata amploare, initiat de civika.ro in Bucuresti. Pe cativa dintre ei ii stiu prea bine si vreau sa le sustin munca prin transmiterea mesajului, pentru ca sunt oamenii dragi alaturi de care am inceput sa lucrez in Let’s Do It, Romania si care au intrat in proiect ca reprezentanti civika.ro. Pe altii, ii stiu prea putin, dar suficient cat sa imi dau seama ca merita apreciati pentru ceea ce fac, pentru ca trec de la stadiul de “talker” la cel de “doer” (limbaj din comunitatea Let’s Do It, World). Pentru aceste motive, sambata voi fi si eu in Parcul Cismigiu alaturi de ei. Ca si anul trecut, si anul acesta aleg sa sting lumina si sa cred in puterea care sta in fiecare dintre noi ca pe masura ce trece timpul, sa fie tot mai constient ca schimbarea porneste de la noi, din lucruri mici. Si ca sa il citez pe Dan Dumitrescu, citat des de colega mea Anca: “responsabilitatea sociala este o atitudine”.
Iata mai jos invitatia pe care v-o lansez si eu, in numele celor de la civika.ro

Ora Pâmăntului în Parcul Cişmigiu

Date: Saturday, 27 March 2010
Time: 20:00 – 23:00
Location: Parcul Cişmigiu la intrarea de pe Kogălniceanu

Haideţi cu mic, cu mare să petrecem Ora Pământului în Parcul Cişmigiu.

Oameni de pe bloguri, de pe twitter, de pe facebook, cu prieteni sau cu iubiţi, invitaţia vă este adresată tuturor.

Poate nu economisim multă energie, însă câştigăm un strop de entuziasm!

Sursa

Stiu ca a mai confirmat o parte dintre colegii mei din echipa Let’s Do It, Romania participarea la aceasta intalnire, asa ca ne vedem acolo! Let’s Do this too :)! Together!

Leave a Reply

Note: You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS