Skip to content

Pista merge mai departe!

2009 September 25
by Anamaria

Nu sustin aceasta campanie neaparat pentru ca as fi una dintre cele mai impatimite biker-ite (biciclista suna urat 😀 ), mai ales in conditiile in care nu stiu sa merg pe bicicleta. Dar este o invitatie la sport, un motiv in plus de a iesi din casa duminica sa ne miscam.

Cam asa suna comunicatul oficial:    crosul_petrom_2009-232x300

“Cea de-a patra ediţie a Crosului Petrom, care se va desfăşura pe 27 septembrie, vă invită pe toţi cei ce iubiţi sportul să alergaţi 3,7 km pentru a contribui astfel la amenajarea unei noi piste de biciclete. Pentru fiecare alergător la Cros, Petrom va finanţa realizarea unui metru de pistă de bicicletă.

Ediţia de anul acesta a crosului se va organiza în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti. Astfel, pentru fiecare participant la cros Petrom va finanţa realizarea unui metru de pistă de biciclete. Primaria Capitalei se angajează să integreze şi să amenajeze această pistă în proiectul dezvoltat pentru întreaga capitală. Parteneriatul dintre Petrom şi Primaria Capitalei încurajează iniţiativele public private care ajută la realizarea de proiecte concrete pentru comunitate”.

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul Petrom!

Leave a Reply

Note: You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS