Skip to content

Planteaza pentru o Capitala Verde

2009 November 25
by Anamaria

Terra Ecologica, ong de mediu din Bucuresti, deruleaza in aceasta toamna un program amplu de plantari cu ajutorul voluntarilor. “Pana in prezent am plantat aproximativ 10.000 de puieti forestieri si ne-au mai ramas 20.000. Copacii au fost dusi in diferite locatii din jurul Capitalei: la Belciugatele, Dragomiresti Vale, Rosu, Crivina precum si la Ciorogarla. Am plantat stejari rosii, frasini, artari, salcami s.a. Am implicat elevi, profesori, localnici, s.a. Asteptam in continuare sa ni se alature cati mai multi voluntari” sustine Mihai Patrascu, voluntar la plantari.

“In zilele de 26 si 27 noiembrie vom planta la Ciorogarla. Locul de intalnire pentru voluntari pe 26 si 27 noiembrie este la ora 9.00 la iesirea de metrou Pacii (spre autogara). In week-end-ul 28 si 29 noiembrie vom planta la DragomirestiVale. Asteptam sa ni se alature cati mai multi voluntari. Locul de intalnire pentru sambata si duminica este iesirea de metrou Gorjului- in statia de microbuze de langa piata”, ne-a declarat Simona Cretu, presedinta organizatiei de mediu Terra Ecologica .

Toti cei care doresc sa planteze copaci sunt rugati sa trimita un mail de confirmare la simona_dragusanu@yahoo.com , sa sune la Simona Cretu, 0729.019.953 sau sa se prezinte la locatiile indicate.

Lista celor interesati de aceste actiuni este impaduriri@yahoogroups.com . Toti cei interesati sa participle la aceste actiuni, sunt rugati sa dea JOIN la acest grup.

Mai multe informatii despre actiuni gasiti la http://terraecologica.ablog.ro/

Pentru a putea planta cei 20.000 de copaci care au mai ramas, voluntarii au nevoie de sprijinul unor grupuri organizate. Cei care doresc sa implice colegi/ prieteni in actiuni, sunt rugati sa o contacteze pe coordonatoarea proiectului, Simona Cretu.

Sursa comunicat : EcoMagazin.

Leave a Reply

Note: You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS