Skip to content

Povestea Let’s Do It, Romania! spusă pentru Feeder

2010 July 22
by Anamaria

Înainte de a pleca în Ţara lui Andrei, m-am întâlnit cu Andreea de la Feeder să povestim un pic despre ceea ce înseamnă Let’s Do It, Romania!, despre povestea din spatele poveştii, despre implicare, schimbare, voluntariat, România.

O întâlnire care a trecut fără să îmi dau seama şi care mi-a reamintit, într-o perioadă de “low energy”, că sunt parte dintr-o mişcare imensă care îşi propune să revoluţioneze România şi care pentru mulţi dintre locuitorii acestei ţări, suscită interes, curiozitate.

Puzderia de întrebări de la Andreea, atenţia spre detalii, mă faceau să înţeleg cât de important este un jurnal de la bordul navei Let’s Do It, Romania! Mai degrabă pentru noi ca echipă, decât pentru cei din afară.

Articolul complet despre Let’s Do It, Romania! şi despre aportul meu la apariţia acestui proiect în România găsiţi aici. Enjoy!

6 Responses Post a comment
 1. July 29, 2010

  Sunt mandru de tine! Te-am laudat peste tot… si i-am facut sa inteleaga caci LDIR e o minune necesara tarii noastre…

 2. July 29, 2010

  Multumesc, Lucian! Mai avem putin pana pe 25 septembrie :D! Tu te-ai inscris ?

 3. July 29, 2010

  Eu nu m-am inscris ci mi-am tatuat ziua pe creier si stema LDIR pe inima… Cum sa lipsesc?

  • July 29, 2010

   Asta stiu, dar daca te inscrii, mai mobilizezi si alti oameni pentru echipa ta, afla si altii despre proiect si dau si ei vorba mai departe 🙂

 4. July 29, 2010

  Uite chiar acum ma inscriu si promit sa spun intregii lumi despre proiect. Ca merita! Stima si respect pt tatuatii LDIR…

Leave a Reply

Note: You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS