Skip to content

Printre cuvinte si mangaieri acustice

2010 January 9
by Anamaria

De multe ori, cand lucrez, atat la birou, cat si pentru facultate, nu pot face asta fara muzica! Evident, dupa caz, caci sunt si momente in care am nevoie de liniste deplina, nici macar gandurile sa nu ma deranjeze, ca iese urat 😛 ! Dupa cum am scris si in alt post, pana si lucrarea de licenta mi-am scris-o in acorduri de muzica. Clasica, e drept,orice, dar sa nu fie liniste :P!

Acum lucrez pentru Let’s Do It, Romania si pentru ca vreau sa ma pastrez calma, relaxata si binedispusa, ascult muzica. Holograf tot mai mult, caci luna viitoare merg la concertul lor. Mai exact peste 46 de zile 😛 (cam multut, dar am rabdare 🙂 ). Dar descopar si muzica pe care o ascultam cu drag cand eram “mai tanara” cum imi place mie sa spun, melodii de care ma leaga amintiri, aduc oameni in viata mea de parca nu i-am mai vazut de ieri, desi sa tot fie ani. Si uite cum m-am pacalit si azi si mi-am pastrat spiritul calm si linistit :). Asta in conditiile in care astazi am iesit si cu prietenii in oras, dupa cum a spus Cristi “fortand primavara”, imbracata subtirel, dar trendy (sper eu 🙂 ).

E asa frumos uneori sa te intorci in trecut! Si cum poate fi mai placut daca nu prin amintiri, muzica, fotografii, poate jurnale pentru cei care obisnuiesc sa le tina.

Zilele acestea am ascultat mult melodia aceasta! Sper sa va placa!

P.S. Acum descopar melodii de la Chris Rea pe care nu le-am mai ascultat niciodata, nu prea cred ca au fost promovate! Ce melodii, ce voce! Si mai vine si in Romania! Divin!

6 Responses Post a comment
 1. January 10, 2010

  cand Holograf?pe ce data? imi place ff tare piesa celor de la bere gratis iar trupa asta e undeva la sufletul meu pusa intr-un coltisor acolo;;)

  • January 10, 2010

   Holograf pe 24 februarie sau pe 25, sunt doua zile de concert. Astept sa primesc biletul :), mi-am facut cadoul asta de Craciun :).
   Ei sunt in inima mea si cu siguranta acolo vor ramane. Si DA, melodia de la Bere Gratis e magica. La fel de mult imi mai plac de la ei “Strazi albastre” si “In brate”.
   Hai, vii la Holograf?

 2. motanul gerila permalink
  January 11, 2010

  adevarul e ca si eu ma leg de anumite amintiri prin muzica, imi place cand ascult o melodie mai veche sa-mi vina in minte amintirile acelei perioade, a ceea ce faceam atunci cand ascultam melodia respectiva. si numai din ultimul an am cateva melodii care ma leaga destul de tare de mine, de sufletul meu si una dintre ele e cantata de Holograf

  • January 11, 2010

   Cred ca multi sunt aceia care isi iau astfel de repere. Mie mi se pare dragut, placut, sporeste insemnatatea vietii.
   Iar Holograf….da…. stiu si eu o melodie de la Holograf foarte aproape de sufletul meu…si in ultimul an si in ultimii ani. De-asta, I’m still counting! 44 de zile 😀

 3. Kadar permalink
  January 11, 2010

  De la Holograf ador melodia “fara ea”!Si de ce spuneai mai sus cu muzica clasica,astazi am povestit cu cineva de invatat pe ea si is curios daca merge:-?

  • January 11, 2010

   De la Holograf ti-as recomanda multe melodii: “Ochii tai”, “N-am stiut”, “Primavara incepe cu tine”. Astea sunt doar 3. Dar da, si “Fara ea” e superba!
   Cat despre invatat pe muzica clasica, trebuie sa ma crezi, e un deliciu! Incearca si astept sa imi spui cum ti se pare ;)! Spor!

Leave a Reply

Note: You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS