Uncategorized

Printre flori, nori, sori…

…parca am cautat ziua asta. Este foarte frumoasa, soarele prietenos duce cu gandul la o primavara timida, gingasa, foarte fermecatoare care incearca sa ni se bage pe sub piele si sa ne cucereasca. Si reuseste, caci privirile ne sunt luminate de zambetele celor de langa noi, imprimate pe chipuri de razele soarelui care ne alearga printre visuri si vise, pielea ne este incalzita de blandetea si darnicia naturii, totul pare mai frumos in jur si parca se si strecoara un zambet. Pe buzele tale. Sin vin din interiorul tau, cu sinceritate, si nu e un raspuns automat la ce primesti de la oameni.

De aseara, tot pastrez un zambet belicos pe fata, pentru ca mi-e greu sa mi-l reprim. Si nici nu vad de ce as face asta. Pana nu demult, acum cateva zile, spuneam ca nu pot disemina intre probleme mari si problemute, ma afecteaza toate in egala masura si nu proportional cum ar fi normal, nu pot disimula si comportamentul meu devine cel al unui om prafuit de vremuri, de tulburari cand de fapt,  sunt la varsta marilor avanturi, cu energie debordanta si planuri pana la nori. Si sori. Nascute printre flori.

Ieri am trait o experienta cu totul noua pentru mine, am fost la Radio Lynx cu proiectul Let’s Do It, Romania! , unde, in calitate de membru al echipei de comunicare, am povestit despre stadiul in care ne aflam cu proiectul, despre necesitatea implicarii unui numar cat mai mare de romani, dispusi si dornici sa iasa in strada sa isi curete tara de gunoaie,  “o mare gasca”, sa aratam ca putem sa ne (auto)depasim barierele ridicate de prejudecati, de destinul nostru ca popor, ridicate chiar de noi insine. Imi facusem tot soiul de scenarii despre cum urma sa o dau de gard, repetandu-mi in minte ca am doar 5 minute sa ma fac de ras, dar, din fericire pentru mine, lucrurile au mers neasteptat de bine, emotiile le-am lasat la primul sunet al vocii mele “in aer” si s-a instalat o dulce si placuta relaxare. Care m-a scos din bratele penibilului.

Iar astazi este concertul Alexandrinei pe care il tot astept de ceva vreme, prilej cu care am reusit sa adun multi buni prieteni si sa mergem sa ne bucuram de culoare si sunet de buna calitate. Ora 20, Ceainaria Carturesti.

Printre flori!

2 thoughts on “Printre flori, nori, sori…

  1. din pacate aseara de la 8 la 11 am fost prinsa intr-o activitate si nu am putut sa va ascult:(((. si chiar as fi vrut. nu este pe undeva o inregistrare cva? si apropo de soare si de zambete, asa e. si eu sunt o fire care functioneaza pe baza de baterii solare si cand e soare sunt asa:D:D:D. iar cand e frig si ploua asa:(:-<. indiferent de probleme. parca dispar toate cand e soare.;;) sa va bucurati la maxim de cantarea alexandrinei si de expozitie. te-am pupat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *