Skip to content

Regele

2009 August 29
by Anamaria

MichaelJackson

Nu am fost niciodata cel mai mare fan Michael Jackson si nu pentru ca nu mi-ar fi placut, dar au fost intotdeauna mult mai multe persoane si mai “into” muzica lui, viata lui, traseul profesional etc. Recunosc, si cu muzica lui Michael Jackson am crescut, mi-a alinat de multe ori sufletul intristat, mi-a mangaiat mintea ravasita, a facut sa creasca in intensitate fericirea in momente importante din viata mea. Caci muzica ma insoteste in aceste momente si e element-cheie, definitoriu in tot ceea ce fac. Cred ca daca as fi fost ceva mai mare si as fi participat la concertele lui din Romania, suferinta la disparitia Regelui ar fi fost si mai acuta!

Astazi, Michael Jackson ar fi implinit 51 de ani si probabil, fanii din intreaga lume, l-ar fi sarbatorit si mai inflacarat, avand in vedere turneul pe care urma sa il aiba, cele 50 de spectacole din Londra, “This is it”, in mod cert, o relansare, o readucere in prim-plan. Caci Michael nu a fost niciodata uitat de fanii sai, daca judecam dupa viteza ametitoare cu care s-au vandut biletele la concert.

Nu ne ramane decat sa il tinem aproape de noi si de inimile noastre, sa il pastram in vietile noastre, ascultandu-i muzica, prezentand-o si generatiilor viitoare, e mare nevoie din atata balast contemporan, sa inteleaga si sa invete ce inseamna calitatea.

Astazi, in parcul Herastrau, Pro Fm va inaugura oficial aleea ce poarta numele artistului. Va fi in acest mod si mai aproape de noi toti!

Heal the world !

One Response Post a comment

Trackbacks & Pingbacks

  1. This Is It « Anamaria Hâncu's Blog

Leave a Reply

Note: You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS