Skip to content

Si produsele au o Poveste…

2009 November 28
by Anamaria

Sambata, 28 noiembrie, incepand cu ora 17, urcati la mansarda Carturesti, din str Pictor Arthur Verona, nr. 13-15.  Reperverde va invita la evenimentul “…Si produsele au o Poveste”.

Publicitatea lanseaza nenumarate mesaje si imagini imbietoare, insa nu ne ofera decat informatii superficiale privind produsele de pe piata. De aceea, rareori suntem constienti ca atunci cand cumparam un lucru, “cumparam” in acelasi timp si conditiile ecologice si sociale in care acel lucru este fabricat, transportat, distribuit, consumat, eliminat.

Prin proiectii de fotografie si dezbateri amicale, vom depana povestile unui cos cu legume cultivate biologic, unei plachii gatita din peste nebraconat, unor obiecte “de pe la noi” frumos mestesugite, unor jucarii concepute eco si vandute in scopuri caritabile, unei rochii reconditionata de trei generatii, unei case cu o arhitectura prietenoasa si mai aproape de natura, unor afise imprimate pe hartie reciclata manual, unei calatorii organizata dupa principiile slow travel…

Vin Sarbatorile! Se va discuta cu etica si pe un ton lejer in jurul unui bufet garnisit cu bunataturi eco si slow food, servite in vesela biodegradabila.

Nu vom manca sarmale, insa le vom asculta. Formatia Sarmalele Reci vine cu muzica!

Consumam altfel!

Detalii: www.reperverde.ro

Leave a Reply

Note: You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS