Skip to content

Stare de veghe in Romania

2009 December 11
by Anamaria

 

Coalitia ONG-urilor de mediu din Romania organizeaza pe 12 decembrie 2009, incepand cu ora 18:30, o seara de veghe internationala pentru a transmite mesajul:

THE WORLD WANTS A REAL DEAL

In urma apelului mondial lansat de Comunitatea AVAAZ.orgONG-uri si cetateni din 132 de tari ale lumii orgnizeaza aceasta veghe internationala. Scopul este cel de a sublinia importanta summitului de la Copenhaga cat si de a-i incuraja pe delegatii si negociatorii care participa la Conferinta Partilor in cadrul Conventiei Natiunilor Unite privind Schimbarile Climatice sa ajunga la un acord ambitios si durabil.  In Romania 14 orase au confirmat locuri de veghe, dupa cum urmeaza:   Daca temperatura medie la nivelul planetei va creste cu mai mult de 2 grade Celsius, modificarile climatice vor fi ireversibile, iar costurile asociate reducerii efectelor schimbarilor climatice ar putea ajunge la 500 miliarde dolari pe an. 

Te invitam sa ni te alaturi in acest demers international! Vom sta de veghe pentru aceasta cauza, alaturi de cetateni ai Pamantului din toate colturile. Vino cu o lumanare sambata, 12 decembrie 2009, ora 18:30, si aprinde-o alaturi de noi! Impreuna vom atrage atentia asupra problematicii schimbarilor climatice si asupra responsabilitatii decidentilor si negociatorilor implicati in construirea acordului de la Copenhaga!    

Leave a Reply

Note: You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS