Skip to content

Tara lui Andrei

2009 June 18
by Anamaria

Nu intentionez sa prezint aici vreo poveste sau vreun basm, desi dupa titlu asa ar putea suna. Tara lui Andrei se poate transforma insa intr-o poveste speciala, fermecatoare pentru mine, chiar la varsta mea, cand lumea oniricului, fantasticului, a printilor si a printeselor nu mai poate ajunge la mine decat la un nivel mult upgradat, pragmatic si eventual urbanizat.

Tara lui Andrei este o tabara in care voi participa ca voluntar vreme de o saptamana, unde voi incerca sa fiu utila unor copii ce vin acolo cu scopul de a acumula informatii eco, de a invata sa respecte mediul inconjurator, de a sti sa valorifice ulterior resursele cu care noi toti vom incerca sa ii inzestram. Si nu numai: jocuri, distractie,  combinatia optima, dozata de elemente care pot asigura reteta unei vacante reusite, sper, mai ales, pentru copii.

Cu siguranta, pentru mine, va fi o experienta extraordinara, din care voi avea multe de asimilat, voi reusi (sper din suflet) sa ma apropii de copii, sa patrund, macar atata timp cat sunt in compania lor, in acel univers pe care l-am parasit demult (desi e posibil sa am asteptari cam mari, caci copilaria lor difera mult de a mea), sa retraiesc, prin prisma contactului cu ei, bucuria novicelui in deslusirea tainelor vietii, care inca se mai bucura de lucrurile marunte.

8 Responses Post a comment
 1. claudiu permalink
  June 18, 2009

  Ai reusit!!!!!!!!!!!!!! Felicitari !
  Eu nu m/am implicat si parca imi pare rau. Dar nu cred ca era de mine…..floricele, gatit, zmeie samd. Distractie placuta si sa fi sigura ca n/o sa fie o pierdere de timp. Si noi invatam de la copii aproape tot atat de mult cat invata si ei de la noi.

  • June 19, 2009

   Multumesc! Da, se pare ca am reusit! Dupa cum am scris, sper sa fie o experienta interesanta, din care sa am ce invata. Deja s-a instalat emotia si au aparut si destul de multe intrebari: oare ma voi descurca, oare va fi bine?! Trag nadejde ca va fi bine!

 2. irina permalink
  June 22, 2009

  Minunat!Cred ca e cel mai frumos lucru sa ajungi inconjurata de copii,sa “imprumuti”din sentimentele lor pozitive…Abia astept sa-mi povestesti cum a fost.Eu una iti tin pumnii deja.

  • June 22, 2009

   La cat sunt de precoce copiii din ziua de azi, ma intreb daca eu nu voi fi cea care va invata foarte multe de la ei 😛

 3. June 28, 2009

  bv!ai fost acceptata deci:) si eu am aplicat si astept raspunsul, sper sa fie unul pozitiv!sa postezi impresii si intamplari din tara lui andrei!

  • July 1, 2009

   Acum scriu din Tara lui Andrei! E impresionant, e foarte frumos, sunt prea putine cuvintele care sa ma ajute sa creionez ce reprezinta Tara lui Andrei! Mult succes!

 4. codruta permalink
  June 29, 2009

  Poti sa imi spui si mie daca a fost postata pe undeva o lista cu voluntarii admisi? pentru ca intelesesem ca trebuie sa apara una la sfarsitul lui iunie. m-am inscris si eu ca voluntar si nu stiu daca am fost selectata. as aprecia daca mi-ai putea da vreo informatie.
  multumesc.
  si mult succes in Tara lui Andrei!

  • July 1, 2009

   Daca vei fi selectata, vei primi un mail din timp prin care vei fi informata. Mult succes!

Leave a Reply

Note: You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS